Techcon 2020 – Virtuel konferanse

(For Norwegian Readers)

Med tanke på dagens situasjon er det mange konferanser og kurs som har blitt avlyst, for mange har dette vært et fast samlepunkt eller måte for å kunne gjøre kompetanseløft på ny teknologi. Derfor ønsker jeg å gjøre noe med dette, ved å prøve å få relevant informasjon og erfaring ut til de som ønsker det.

Derfor vil jeg prøve jeg å få satt opp et virtuelt community event hvor man arrangerer en full dag med faglig innhold i form av webinarer. Så jeg setter pris på all tilbakemelding, enten det er i form av innspill til agenda eller om du ønsker å holde et eller flere sesjoner i etterkant. Tilbakemeldinger ønskes via dette nettskjemaet (https://lnkd.in/e-ea69X)

Om du har ideer til sesjoner eller ønsker å holde en sesjon send meg gjerne beskjed på [email protected]

Leave a Reply

Scroll to Top